09/16/14 14:52
(http://pik.bg)

Бареков зове: Включете се в блокадата на границата с Турция между 1-ви и 6-ти октомври

Бареков зове: Включете се в блокадата на границата с Турция между 1-ви и 6-ти октомври

Обръщам се към всички български партии, които изпитваха страх да се присъединят към "Анти-ДПС" коалицията и ги призовавам сега да се включат в блокадата на границата с Турция между 1-ви и 6-ти октомври, с която да спрем туристическите пътувания за Байрама да решават изборите.

В офисите на "България без цензура" в Хасково, София, Пловдив и Стара Загора започва записване на доброволци за акцията от цялата страна, които ще бъдат разпределени на дежурства и смени.
Напомням, че първи предложихме да не се допуска отварянето на изборни секции в Турция, като мярка за ограничаването на вота на българските паспорти и недопускането на ДПС до властта.

Обръщам се към лидерите на Патриотичния фронт да не се страхуват от ДПС и да призоват членовете си да участват в предстоящата блокада за спасението на България.

ДПС не е толкова страшно, когато българите си подадем ръка и застанем заедно срещу изборните манипулации и по този начин спасим съдбата на най-бедната държава в Европейския съюз.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване