09/16/14 16:58
(http://pik.bg)

Зверска катастрофа край Търговище, двама души загинаха

Зверска катастрофа край Търговище, двама души загинаха

Двама души загинаха при катастрофа между търговищките села Мировец и Пресяк, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи – Търговище, предаде агенция "Фокус".

Катастрофата е станала по-рано днес около 11,55 ч на път II-51/Бяла-Попово-Дралфа-Лозница-Шумен/ - км 93 + 900 – между селата Мировец и Пресяк, община Търговище. Правоспособният водач А.D. – румънски гражданин, на 34 год., управлявайки лек автомобил „Шкода Октавия” с румънска регистрация, с посока на движение гр. Лозница-гр. Шумен, е изгубил контрол над управлението му.

В резултат автомобилът се е завъртял наляво, като е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в правомерно движещия се в насрещната лента лек автомобил „Пежо 807” с търговищка регистрация, управляван от правоспособния водач Д.М., на 34 год., от гр. Търговище.

В резултат на удара лекият автомобил „Пежо” се е преобърнал по таван вдясно извън пътното платно. На място са загинали водачът на автомобила „Шкода” и возещ се на предна дясна седалка в лекия автомобил „Пежо” 40-годишен мъж от с. Ловец, община Търговище.

В Многопрофилната болница за активно лечение-Търговище с различни наранявания са откарани двама мъже – на 51 и на 38 год., от гр. Търговище, които са се возили на задните седалки на лекия автомобил „Пежо”. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване