09/17/14 22:30
(http://pik.bg)

Скандално разкритие! Вместо в килия, Цветан Василев се крие в четиризвездния хотел на Тито (снимка)

Скандално разкритие! Вместо в килия, Цветан Василев се крие в четиризвездния хотел на Тито (снимка)

Банкерът Цветан Василев е настанен в любимия хотел на югославския президент от комунистическата епоха Йосип Тито, пише "Стандарт". Четиризвездният "Краун плаза" в Нови Белград е същият, в който бе убит и Желко Ражнатович - Аркан. Василев, който се предаде в понеделник на полицията, засега остава на свобода, след като във вторник сръбският Висш съд му наложи най-леката мярка за неотклонение - "подписка". Така банкерът ще може да изчака на свобода екстрадирането си.

Той обаче е с отнет паспорт и забрана да напуска града. Всеки ден между 9 и 15 часа Василев трябва да се явява в полицията за подпис. Той обаче може да сменя адреса си в рамките на Белград, но след като уведоми органите на реда. Очевидци твърдят, че собственикът на КТБ е бил забелязан и в петзвездния "Square Nine". Хотелът се намира точно срещу полицейското управление, в което банкерът трябва да се разписва.

Днес българската прокуратура бе официално уведомена от властите в Белград, че Василев се е предал. Съобщението е получено в 7.26 сутринта чрез факс от Дирекция "Международно оперативно сътрудничество" на МВР. В него се потвърждава, че Василев е задържан във вторник в 9 часа местно време, а три часа по-късно е изправен пред сръбския съд. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване