09/17/14 11:08
(http://pik.bg)

Убиецът на банкерката от „Булбанк” загроби близките си, продават на безценица имотите им

Убиецът на банкерката от „Булбанк” загроби близките си, продават на безценица имотите им

Убиецът на банкерката от „Булбанк” Павлинка Йовчева – Любомир Симеонов, който се сдоби на първа инстанция с 20-годишна ефективна присъда, загроби финансово близките си, пише "Флагман".

Имотите на билкаря-психар, както и тези на близките му, се разпродават до дупка, а цените им буквално се сриват. Частният съдебен изпълнител Делян Николов прави повторен търг за производственият цех на Симеонов в сунгурларското село Черница и машините в него.

Делян Николов подробно е описал всяка машина, като най-скъпа е линията за нарязване на билки – 67 500 лева. На предходния търг съоръжението се продаваше за 90 000 лева. Всичко това влиза в активите на "Ветоника" ЕООД, собственост на билкаря.

Продажбата е насрочена за 22 октомври т.г., а първоначалната цена този път е 670000.00 лв., с 300 000 лева по-ниска от предходната.
Както вече писахме Симеонов имал лоши кредити и към други финансови институции, които умело прикри в съдебната зала.

Той обясняваше на дълго и широко в колко добро финансово състояние била фирмата му „Ветоника”. Как и Банка ДСК го ухажвала за отпускане на заеми, но той избрал „Булбанк”.

Софийският частен съдебен изпълнител Стоян Якимов семейното им панелно жилище в столицата. Апартаментът се намира на 8-мия етаж във вход 3 на блок 415 в ж.к. Младост -4. Съпругата му Соня Симеонова буквално остава на улицата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване