09/20/14 10:22
(http://pik.bg)

Димитър Главчев: Опонентите ни създават мита, че ще правим коалиция с ДПС

Димитър Главчев: Опонентите ни създават мита, че ще правим коалиция с ДПС

На полето на аргументите опонентите ни няма какво да кажат и започват да създават мита, че ще правим коалиция с ДПС. Това каза Димитър Главчев, втори в листата на ГЕРБ за 23 МИР София в предаването „Тази сутрин” на Би Ти Ви. Главчев категорично заяви, е ГЕРБ и ДПС няма да направят коалиция.

„Жалко е, ако това е единственото нещо, което твърдят, не за да повишат своя изборен резултат, а за да понижат този на ГЕРБ”, каза още той. „Не знам защо всички бягат от ДПС като дявол от тамян, при положение, че до преди един месец управляваха заедно и то доста „успешно”. Благодарения на тяхното управление държавата е в такова състояние. Пенсиите не са били замразени, тъй като от месец април 2013 година те бяха увеличени с 10%”, коментира Димитър Главчев. Според него БСП се нуждае от спешен конгрес за смяна на лидера и смяна на емблемата. „Винаги когато управлява БСП има толкова „подобряваща се картина”, че това управление остава знаково. Неизбежно е увеличаването на тока в резултат на политиките, които провеждаше БСП по време на нейното управление – изкуствено задържане цената на тока, изкуствено намаляване за сметка на дефицитите, които се формират в системата. Те докараха държавата до фалит”, допълни Главчев. По думите му решението за стабилността на България е ГЕРБ. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване