09/20/14 07:10
(http://www.klassa.bg/)

Опашки в центъра на София за „Лудогорец” - „Реал” (М)

 Опашки от ранни зори ще се извият днес в центъра на София и причината за това е „Лудогорец” - „Реал” (Мадрид). Тази сутрин от 10 часа стартира продажбата на билетите за домакинските мачове на „зелените” в Шампионската лига и пред касите на Националния стадион се очаква стълпотворение от фенове, които нямат търпение да се снабдят с входни пропуски за визитата на „Кралския клуб“ у нас.

 

От Разград припомнят, че първоначално ще се продават пакетни билети за трите домакински мача на шампионите в турнира – както този срещу носителя на трофея на 1 октомври, така и за срещите с „Базел” (22 октомври) и „Ливърпул” (26 ноември). Продажбата на блок пропуските продължава до 25 септември включително, а от следващия ден ще бъдат пуснати входни хартийки само за двубоя с „белите”, ако са останали такива.

 

Най-скъпият пакетен билет излиза

 

256,50 лева за място под козирката

 

в сектор „А” на Националния стадион, а най-малко ще струва място за трите срещи в сектор „Б” - 114 лева.

 

В „Лудогорец” са доволни, че намалиха санкцията, наложена за расистки скандирания от двубоя със „Стяуа”. Апелативната комисия на УЕФА измени решението на Дисциплинарната за затваряне на Сектор „А” за предстоящия на 1 октомври мач с „Реал” (Мадрид). След като юристите на клуба от Разград обжалваха наказанието, европейската централа прие аргументите и постанови изменение на наложената санкция, като вместо сектор „А“ затваря за предстоящия двубой с „Кралския клуб“ блок 32 на сектор „В” (с капацитет от 1986 места).

 

Засега не е ясно

 

колко фенове на „Реал” ще пристигнат в София

 

и колко билети ще бъдат отделени за тях, но при всички случаи в продажба са над 40 хиляди входни пропуска. Желаещите да платят билети, чиито цени стартират от 50 лева, обаче са поне двойно повече. Заявките в офиса на „Лудогорец” са на път да достигнат трицифрена сума, а босът на клуба Кирил Домусчиев се похвали, че за този мач би могъл да напълни стадион с капацитет от 150 хиляди места.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване