09/20/14 14:19
(http://pik.bg)

Потвърдиха самоличността на мъжа, който направи въоръжен грабеж в Катунци

Потвърдиха самоличността на мъжа, който направи въоръжен грабеж в Катунци

Потвърдена е самоличността на мъжа, направил опит за въоръжен грабеж край село Катунци, община Сандански, информират от пресцентъра на ОД на МВР Благоевград. Мъжът е с инициали Н.М., на 39-години от София. В момента той се намира в ареста на РПУ - Сандански. При очна ставка софиянецът е бил разпознат моментално от двете 20-годишни момичета, чиято кола се опитал да отнеме, заплашвайки ги с 9 мм пистолет на пътя между селата Златолист и Катунци вчера, към 17,15 часа. Отрекъл на разпита да е стрелял срещу девойките от Мусомище и Хаджидимово. Оръжието не е намерено, Манчев го е захвърлил. Има и втори задържан, за когото бе съобщено, не е имал пряко отношение и участие в криминалното деяние на Манчев.

Припомняме, че две лица бяха задържани при специализирана полицейска операция в района на село Виногради, община Сандански вчера около 15.40 часа под ръководството на Върховната касационна прокуратура в района на село Виногради, община Сандански, където бе проведена специализирана полицейска операция с участието на сили от Областната дирекция на МВР в Благоевград и Специализирания отряд за борба с тероризма. При операцията бяха задържани две лица. 

На 18 септември в района на село Катунци, община Сандански при опит за въоръжен грабеж на моторно превозно средство едно от задържаните лица е произвело изстрели по български граждани. При проведените оперативно-издирвателните мероприятия е използван и хеликоптер на Главна дирекция „Гранична полиция”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване