09/21/14 08:44
(http://e-vestnik.bg/)

Ами ако Хитлер е избягал?

Сивия вълк - Бягството на Адолф Хитлер поставя основателни въпроси*

Никога не сме искали тази история да се окаже истинска. Първоначално предвиждахме да създадем телевизионен документален филм с измислен, но предизвикващ размисли сюжет в стила на конспиративните теории.

Задълбочените ни изследвания в Аржентина, Полша, Германия, Великобритания и на канарския остров Фуертевентура обаче доведоха до натрупването на досие с убедителни сведения, подкрепени от свидетелствата на множество очевидци на въпросните събития. То разказваше една съвсем различна история от онази, която знаем за Втората световна война.

Според думите на Уинстън С. Чърчил „историята се пише от победителите“ и това е съвсем вярно за непознатата история за бягството на Адолф Хитлер от руините на Третия райх през април 1945г.

Ужасяващата истина според нас е, че в края на Втората световна война най-злонамереният човек в световната история– Адолф Хитлер, успява да избяга от Германия и да доживее дните си в Аржентина. Неговият заместник– райхслайтер Мартин Борман, и Хайнрих Мюлер Гестапото– ключова фигура в прилагането на „Окончателното решение“, също се измъкват от правосъдието и се присъединяват към Хитлер в тази южноамериканска страна.

Също толкова обезпокоителен е и фактът, че Съединените щати и Великобритания са улеснили бягството на стотици други видни нацисти като ракетния инженер Вернер фон Браун и садиста инквизитор Клаус Барби, наречен Касапина на Лион. В следвоенните години и двамата са били наети на работа в държавни агенции на САЩ, докато за други са били създадени улеснения да се изпокрият по разни краища на света и избягват правосъдието.

Дори съвсем неотдавна– през лятото на 2011г., когато тази книга вече беше дадена за печат, 91-годишният украинец Иван (Джон) Демянюк  беше осъден за съучастничество в избиването на 28 060 евреи в лагера на смъртта „Собибор“ на територията на Полша– цели шейсет и осем години след престъплението му. Години наред той е живял безметежно като автомобилостроител във „Форд Мотър Къмпани“ в Кливлънд, Охайо. Чак през 2009г. е екстрадиран в Германия и е изправен на съд за военните си престъпления.

В действителност съдебната медицина не притежава конкретни доказателства, че загиналите в бункера на Фюрера са именно Адолф Хитлер и Ева Браун. Прочутото парче от черепа на Хитлер, което се съхранява в Москва от десетилетия насам, най-сетне беше подложено на ДНК изследвания. Оказа се, че е на жена под 40-годишна възраст и със сигурност не е на Ева Браун.

Няма категорични сведения и за предполагаемата смърт на Мартин Борман. През 1998г. германските власти съобщиха, че скелет, погребан недалеч от Райхстага, съвпада по ДНК с неназован по-възрастен роднина на Борман. Пепелта на кремираните му останки беше разпиляна над морето. Семейството на Борман не прие тези разкрития за доказателство. В същото време костите, открити в гроба на Хайнрих Мюлер при ексхумацията през 1963г., се оказаха на трима различни хора.

В тази книга за първи път доказваме, че т.нар. последни официални снимки на Хитлер с Артур Аксман и с членове на Хитлерюгенд , правени на 20 март 1945г., са всъщност на негов двойник. Съвременната наука доказа без всякакво съмнение, че човекът, който се появява на филма и на фотографиите от това събитие, макар страшно да прилича на Хитлер, не е самият Фюрер, а един от няколкото негови двойници.

Алф Линей– професор по медицинска физика в Юнивърсити Колидж, Лондон, и известен специалист по разпознаване на човешки лица, разгледа снимките специално за нас и беше убеден, че на тях не е Адолф Хитлер. По онова време Фюрерът не е единственият, който използва двойници. Сталин е имал множество такива, а Чърчил– поне един. Фелдмаршал Бърнард Монтгомъри– Монти, също използвал успешно свой двойник, за да заблуди германците относно действията си в навечерието на Деня „Д“ през 1944г.

Маговете от ...

Публикувана на 09/21/14 08:44 http://e-vestnik.bg/21338/ami-ako-hitler-e-izbyagal/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване