09/21/14 22:48
(http://pik.bg)

Цачева: Отборът на ГЕРБ е натоварен с голямата задача да бъде първа политическа сила

Цачева: Отборът на ГЕРБ е натоварен с голямата задача да бъде първа политическа сила

Отборът на ГЕРБ е натоварен с голямата задача да бъде първа политическа сила в Плевен с най-голям брой избрани народни представители. Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ в Плевен Цецка Цачева в Плевенското село Ясен, предаде Фокус”.

„Предстои ни още една решителна битка. Тръгваме със самочувствието, което партия ГЕРБ натрупа, като управляваща партия през 2009 – 2013 г.”, каза Цачева. По думите и ГЕРБ е направила много за държавата и това се вижда от всички. „То се признава от хората, когато се виждаме и срещаме с тях. Допуснахме грешки, признахме ги. Само, който нищо не прави, само той не греши.

Сега тръгваме амбицирани с подробно описана управленческа програма, защото ГЕРБ е единствената партия, която в тези тежки дни за държавата може да изведе на прав път, да доведе до стабилно управление, това от което всички имаме нужда, гражданите на България.

Необходимо е на 5 октомври висока избирателна активност. Никой , който има право на глас да не остане по домовете си, защото само по този начин ще преодолеем корпоративния вот, платеният вот”, каза Цецка Цачева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване