09/22/14 08:17
(http://pik.bg)

Блокираха пътя в Крушевец в памет на малката Краси

Блокираха пътя в Крушевец в памет на малката Краси

Пътят от Малко Търново към Бургас бе блокиран от близки и съселяни на убитото на 11 септември 11-месечно момиченце, съобщи Нова телевизия. Тогава около 9 часа сутринта граничният полицай Костадин Стоянов се заби с колата си в количката на детенцето на тротоара и буквално смаза малкото му телце.

Предстои Стоянов да отговаря пред съда за убийство по непредпазливост, а в петък изненадващо той бе окончателно освободен от ареста и пуснат под домашен арест.

„За нас това е несправедливо решение и затова сме тук“,

каза по време на блокадата бащата на невръстното момиченце.

Попитан как би коментирал мотивите на съда, че нямало доказателства за това, че Стоянов е пил алкохол, той отвърна: „Какви по-големи доказателства – починало е невинно дете, на трототоар! Той е убиец дори и без алкохол“.

Тя държавата е такава, няма правосъдие, нека правилно да го осъждат,

каза един от участниците в блокадата. „Това беззакоение в държавата, което го има... Нямаме съд, всичко е гола вода“, отчете той.

Бащата на убитото дете пък допълни, че за момента не вярвам в справедливия процес, но е време да се покаже, че законите важат за всички – без значение дали си полицай, или депутат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване