09/24/14 21:35
(http://www.klassa.bg/)

ЛИДЛ Е ВЕЧЕ И В СТУДЕНТСКИ ГРАД

 Нов магазин на верига Лидл отвори врати в Студентски град в София. Магазинът е разположен на ул. „Йордан Йосифов“ 1А – в нова сграда в близост до УНСС.

В деня на откриването, клиентите на новия магазин имаха възможност да участват в няколко игри, а трима от тях спечелиха и награди, осигурени от новия магазин Лидл. В надпревара с есенната буря, която се разрази в ранните часове на вечерта, Маги Джанаварова и Бобо изпяха новото си парче „1 MINUTE”, а балет VS Dance, посвети танц и песен на Лидл.

„Този магазин на веригата е изключително важен за нас, тъй като е първият в района. Така даваме възможност на студентите и младите хора от близките квартали да пазаруват продукти с високо качество на достъпна цена. Специално за откриването на новия магазин посетителите бяха посрещнати от атрактивни намаления до 50 процента на избрани продукти, както, разбира се, и от изкусителните предложения на всички останали национални кампании на веригата.“ - споделиха от Лидл.

С магазина в Студентски град магазините на Лидл в България стават общо 73 за страната. С всеки нов обект Лидл България разкрива между 15 и 25 нови работни места. Политиката на компанията е традиционно ориентирана в подкрепа на младите хора. Пореден пример немската верига даде, като обяви, че практикантската им програма, даваща възможност за работа на завършващи ученици, е приключила успешно, а на един от участвалите младежи Лидл поема таксите за обучение през първата година в университета.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване