09/25/14 23:30
(http://pik.bg)

Майката на Петко от Лясковец отказва да продава къщата си

Майката на Петко от Лясковец отказва да продава къщата си

Стефанка, майката на Петко Петков от Лясковец, в чието барикадирано жилище се разигра кървавата престрелка със спецотряд на СОБТ през март, вече е променила мнението си и не смята да напуска Лясковец.

6 месеца след акцията по залавяне на сина, в която загина командосът Емил Шарков и трима бяха ранени, възрастната жена все още живее в приюта към евангелската църква в Горна Оряховица. В атакувания апартамент са сменени само изпочупените прозорци.

Стефанка твърдо е решена да си ремонтира 2-3 стаи и да се върне в наследствения имот, за който доскоро твърдеше, че обявява за продан.
“На 76 г. съм и не мога никъде да се местя. Изкарала съм си живота тук и тук ще умра. Петко да е жив и здрав, каквото иска да прави. Този имот е мой. 10 години съм гледала майка и татко на легло за този имот. Аз тъй лесно не мога да го дам. Всичките ще ги изпъдя от имота си, аз не мърдам. Това е”, заяви пред “24 часа” Стефанка в кулоарите на съда в Горна Оряховица.

Сега тя очаквала съдът във Велико Търново да пусне Петко под домашен арест, щели да си пооправят 2-3 стаи и да си живеят. Стрелецът за първи път ще се появи публично, след като се възстанови от куршумите при залавянето му.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване