09/25/14 22:40
(http://pik.bg)

Немски частен детектив търси изчезналия у нас турист Ларс

Немски частен детектив търси изчезналия у нас турист Ларс

Мистерия с немски турист, почивал това лято у нас. 28-годишният Ларс Митанк изчезна при странни обстоятелства във Варна през юли. В издирването му участва един от най-прочутите немски частни детективи, съобщава Би Ти Ви.

Митанк е работник във фабрика в Германия. До идването си на почивка на Златни пясъци има добре подреден живот. „Получава добро възнаграждение, не използва алкохол, не използва наркотици. Има много приятели, има приятелка", посочва асистентът в детективска агенция Илиана Симеонова. У нас обаче Ларс се впуска в алкохолни турове и участва в сбиване, при което пука тъпанче. Затова лекарите не му позволяват да лети в деня, когато трябва да си замине. На следващия ден на летището Ларс вижда човек в униформа и без причина побягва, оставяйки багажа си.

Това е последното място, на което Ларс е забелязан на 8 юли. Подплашен той бяга от летището, прескача оградата, прекосява полето и стига до магистрала „Хемус", където следите му се губят. С разследването на мистерията се заема Андреас Гютиг. Детективът е работил на няколко континента и е разкрил над 50 подобни случаи. „За мен Ларс има психически проблем, параноя, която го кара да бяга и да се крие от хора в униформи. Смятам, че е жив и се крие някъде в малко село, където се чувства в безопасност", посочи детективът.

Основната версия е, че психическият му проблем е отключен от коктейл от синтетична дрога: „Специалистите ми в Германия твърдят, че подобни „коктейли" могат да действат до 8 и повече седмици, през които си в криза.". Безплодните усилия по издирването на Ларс карат детективите да се обърнат за съдействие към обществото. Те молят всеки, който има някаква информация за Ларс Митанк, да потърси органите на реда.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване