09/25/14 16:45
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов се срещна с жителите на град Смядово

Цветан Цветанов се срещна с жителите на град Смядово

Цветан Цветанов се срещна с жителите на град Смядово. Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Предизборния щаб на партията Цветан Цветанов бе придружаван от водача на листата на ГЕРБ за 30 МИР – Шумен - Любомир Христов, както и от Донка Иванова, Селиме Кърджалиева, Рефайтин Сефер, Вероника Димова – кандидати за народни представители от същата листа.

Пред препълнената сграда на музеен комплекс град Смядово – Цветан Цветанов обясни, че управлението за ГЕРБ не е самоцел, а възможност за реализация на управленски и политически идеи.

„Ние искаме стабилна България, за което е нужно парламентарно мнозинство. Нашата цел е стабилизиране на държавата, излизане от кризата и шанс за лична професионална реализация на всеки български гражданин. Най-трудно е да работиш в условия на политическа криза. С резултатите от изборите за европейски парламент през месец май, ние заедно успяхме да спрем процеса на разпад на държавността.

Сега ни е нужен категоричен успех, за да продължим със стабилизацията на държавата след пагубното управление на БСП, ДПС и Атака”, заяви Цветан Цветанов. Той добави, че тези партии нямаха управленска програма, но благодарение на огромни финансови ресурси си купиха демокрация. За година и два месеца управление тези политически формации отклониха България от възможността да бъде нормална европейска държава, посочи Цветанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване