09/27/14 10:34
(http://pik.bg)

Проф. Стоян Тонев: При управление на ГЕРБ реваншистки уволнения няма да има

Проф. Стоян Тонев: При управление на ГЕРБ реваншистки уволнения няма да има

Още в понеделник линейката, която от години стои в град Сърница, ще бъде регистрирана. Това обеща на среща с жителите на Сърница водачът на листата на ПП ГЕРБ в 13 МИР – Пазарджик ген. Стоян Тонев, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в Пазарджик. Той пое ангажимента при бъдещо управление на ГЕРБ в Сърница да бъде разкрит филиал на Център за спешна медицинска помощ към този във Велинград. По този начин жителите на високопланинския град, който е на 50 км разстояние от общинския център, ще получават адекватна и наистина бърза медицинска помощ, а не както е до сега.

Ген. Тонев съобщи още, че е получил уверение, че ще бъде направена рехабилитация на пътя от Велинград до разклона за с. Грашево. Това е първата стъпка от цялостния ремонт на пътя за Сърница, който реално ще се случи при бъдещото управление на ГЕРБ, категоричен бе ген. Тонев. На множеството поставени въпроси свързани с кадровата политика в горския сектор водачът на листата на ГЕРБ обяви, че промени наистина са наложителни. „Не може всички директори и целия ръководен състав в 6-те горски стопанства да бъдат от една партия и в допълнение да бъдат координатори по места на същата партия. Това не може да продължи по този начин, затова в това отношение промяна ще има. Категоричен съм обаче, че реваншистки уволнения няма да бъдат допуснати”, увери ген. Тонев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване