09/29/14 13:51
(http://pik.bg)

Многодетна майка остава на улицата заради дълг, излиза на протест на жълтите павета

Многодетна майка остава на улицата заради дълг, излиза на протест на жълтите павета

Майка на четири деца предстои да остане на улицата заради дълг. Частен съдия-изпълнител е насрочил търг за продажба на жилището, съобщи bTV.

Преди 5 години Анета Шаркова тегли кредит за семеен бизнес, който обслужва редовно две години. Жената обаче губи доходите си и остава без работа.

Банката променя първоначалните условия на договора и вдига лихвата по обслужване на кредита. Така Анета вече три години не може да обслужва задълженията си. Тя живее в апартамента с най-малките си деца - на 4 и 10 години. На 20 октомври ще се проведе търг, на който банката ще продаде апартамента.

„Ние не сме казали, че не искаме да го плащаме този кредит. Просто в момента нямаме тази възможност”, казва Анета и допълва, че с децата ? живеят в постоянен стрес.

„Не знам дали във всичките тези хора има човещина, защото те казват: „Ние изпълняваме закона", но то не винаги всичко е закон”, коментира жената.

Анета е решена да отиде и да протестира с децата си на жълтите павета в София, защото това е единственият ? вариант да спаси жилището си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване