09/30/14 13:34
(http://pik.bg)

Фандъкова: ЕС и ЕК ще ни помогнат само тогава, когато видят желание да вършим работа

Фандъкова: ЕС и ЕК ще ни помогнат само тогава, когато видят желание да вършим работа

Европейският съюз и Европейската комисия са готови да помогнат само тогава, когато видят, че имаме желанието, готовността и възможността да си вършим работата. Това заяви пред журналисти кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, съобщи "Фокус".

„След като ЕНП е най-голямата партия в ЕП, след като имаме председател на ЕК член на ЕНП, след като от ГЕРБ изпратихме един много силен отбор в ЕП и сме с най-много депутати в парламента от българска страна и след като имаме много силен представител в лицето на Кристалина Георгиева, смятам, че можем да разчитаме на тази силна подкрепа. Но ние у дома също трябва да си свършим работата, трябва да постигнем едно много силно правителство, защото усилията на Столична община да запази финансовата си стабилност и в същото време да променя града се вижда, но тези цели не могат да бъдат успешни, ако нямаме силна и стабилна подкрепа на правителството”, обясни Фандъкова. По думите й, това важи не само за София, а за всички общини, за големи и малки градове и села.

Фандъкова се надява тази неделя повече граждани да гласуват на изборите и по този начин да проявят разбиране, че от всички нас зависи нашето бъдеще. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване