09/30/14 12:32
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов се срещна с представител на Реформаторския блок в Павликени

Цветан Цветанов се срещна с представител на Реформаторския блок в Павликени

Председателят на предизборният щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с представител на лисата Реформаторки блок в град Павликени. Водачът на парламентарната листа на ГЕРБ за Великотърновски регион е на посещение в областта през днешния ден, съобщи "Фокус". Коалиция Реформаторски блок също има предизборна изява днес в града. Те провеждат концерт в центъра на Павликени.

Цветан Цветанов бе поканен на музикалното събитие и аплодиран от събралото се множество. Той заяви, че тази среща дава тон на 43-то Народно събрание. По думите му, най-важното в България е политиците да са ръка за ръка. „Трябва да имаме поведение на толерантност. Бъдещето на България е в силното дясно-центристко обединение. Ние трябва да гласуваме за стабилна България, но на първо място трябва да се активни гласоподаватели”, заяви Цветан Цветанов по време на срещата си с представителя на РБ в центъра на Павликени. Преди това той се разговаря с жители на града. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване