10/01/14 22:25
(http://pik.bg)

Оперативен щаб заседава във връзка с взрива в Горни Лом

Оперативен щаб заседава във връзка с взрива в Горни Лом

В ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ заседава оперативен щаб във връзка с инцидента в Горни Лом, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Към 22.00 часа районът около фабриката за боеприпаси продължава да бъде отцепен. На място са разположени екипи на пожарната, полицията и Бърза помощ. От съображения за сигурност спасителни екипи ще влязат във фабриката за боеприпаси не по-рано от 24 часа след като бъде регистриран последния взрив. Утре в светлата част на денонощието ще бъде извършено разузнаване на терена чрез използването на безпилотни самолети и специализирана техника.

В ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ заседава оперативен щаб, който анализира ситуацията и набелязва конкретни действия за обезопасяване на района и гарантиране сигурността на гражданите и спасителните екипи.

Към момента не е постъпила достоверна и потвърдена информация за броя на хората, които са били на смяна по време на инцидента.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване