10/01/14 21:18
(http://www.klassa.bg/)

„Революцията на цените” продължава до четвъртък на eMAG.bg

 Атрактивната армия на отстъпките, маршируваща вчера в центъра на София привлече вниманието на стотици столичани. Всички участници във флашмоба, както и тези, посетили белгийската бронирана военна машина FN4RM, получиха специално промоционални кодове за допълнителна отстъпка, валидни в рамките на кампанията „Революция на цените” на eMAG.bg  

 

Вчера армия от 20 актьори във военни униформи от Киностудиа „Ню Бояна филмс“, маршируваха по пешеходната част на бул. Витоша, а допълнителен заряд придадоха двама каскадьори фрирънъри, изпълняващи сложни скоци в градска среда. Най-атрактивната част от нестандартното събитие бе позиционираната пред х-л Балкан 60-мм самоходна минохвъргачка FN4RM от 1962 г., ползвана и към момента от белгийската жандармерия.

 

„Вчерашният марш на отстъпките  привлече вниманието на столичани и създаде неповторима атмосфера. Радваме се, че това нестандартно представяне на кампанията ни „Революция на цените” се прие добре и създаваме много положителни емоции и спомени у хората. Промоционалните ни условия са валидни до утре, така че всички, които имат кодове за отстъпка, могат да се възползват от предложенията ни на eMAG.bg– коментираха от eMAG.

 

eMAG, големият онлайн търговец в Централна и Източна Европа, през миналата година организира първия Black Friday в България, като в рамките на един ден за първи път пазарният дял на онлайн поръчките достига по-високи нива от този на покупките във физически магазини. От навлизането си на българския пазар през септември 2012 г. еMAG постига 50% пазарен дял при продажбата на електроника, а успехите на марката се дължат на лоялната политика, добрите цени и промоционалните кампании, които еMAG организира. От вчера до 2 октомври на eMAG.bg се провежда мащабната кампанията „Революция на цените“ с уникални намаления до 50%, като остъпките са за продукти от всички категории, като смартфони, телевизори, електроуреди, книги, играчки и много други. Всеки ден до края на кампанията офертите се актуализират и са валидни до изчерпване на количествата. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване