10/03/14 09:15
(http://pik.bg)

Извънредно и само в ПИК! Екшън! Полиция нахлу в къщата на кандидат-депутат от ДПС, има арестувани!

Извънредно и само в ПИК! Екшън! Полиция нахлу в къщата на кандидат-депутат от ДПС, има арестувани!

Полиция е нахлула рано тази сутрин в дома на кандидата-депутата от ДПС Иван Иванов, научи ПИК. Той е на четвърто място в листата на партията в ямболския избирателен район.

Униформените тарашат по сигнал за купуване на гласове. Медията ни научи, че по време на полицейска операция в ромска махала в Ямбол са задържани няколко мъже.

Напрежението в района се е повишило и ситуацията е на път да ескалира.

"Действията на полицията са незаконни. Явно някой иска да диксредитира кампанията ни. Категорично мога да кажа, че ДПС не е купувалa гласове. Ще сезирам европейските институции за скандала", коментира пред ПИК Илия Илиев (на снимката долу), който е водач на листата на ДПС в Ямбол.

Според него зад полицейската операция прозират интереси на опоненти на ДПС, които целят да осуетят избирането на кандидатите на ДПС за следващия парламент.

"Ако полицията продъжли да действа по този безобразен начин, има голяма вероятност да се стигне до масови протести", предупреди пред медията ни Илиев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване