10/08/14 15:30
(http://pik.bg)

СКАНДАЛ! Поредна отвратителна проява от столичното 4-то помощно: Охраната на училището блъска журналисти

СКАНДАЛ! Поредна отвратителна проява от столичното 4-то помощно: Охраната на училището блъска журналисти

След като вчера стана ясно пред цяла България за 13-годишната Ана-Мария, която е била подложена на зверски сексуален тормоз в Четвърто помощно училище в столичния квартал Княжево, днес в агенцията ни постъпи сигнал за това как журналисти от TV+ i Nova tv, са били нападнати и ритани от охраната на даскалото.

Създателят на сайта "Диема - Криминалните новини на деня" и възпитаник на дома за деца "Асен Златарев в квартал "Надежда" - Тодор Стефанов, разказа пре ПИК за безчинствата, които са се случили по-рано днес: "Охраната буквално ни риташе и тръшкаше вратат пред нас. Какво е това безумие? Отидохме с репортери на Нова тв и още една медия и какво да получим. Но не, няма да с е откажем, те дължат отговори на всички. Не енормално да се случват такива неща и институциите да не хаят. Хора сме преди всичко, заяви разочарован Тодор Стефанов.

"Как си позволяват изобщо, а персоналът вътре, учители и сестри се разхождаха като шефки, никой не ни отрази. А ние искахме да разберем истина ли е това, което майката на 13-годишната Ана-Мария твърди - че е била насиленав училището", допълни Тодор.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване