10/09/14 17:30
(http://pik.bg)

Мишо Шамара изригна: Станишев спря да рита, дърпа и бута БСП и тя загуби половината си електорат!

Мишо Шамара изригна: Станишев спря да рита, дърпа и бута БСП и тя загуби половината си електорат!

"В момента, в който Станишев престана да ги рита, дърпа и бута, за да се осмислят като "европейска партия", БСП с видимо облекчение се върна назад, в дълбините на своята история. И загуби половината си електорат". Това написа Мишо Шамара на личната си страница във "Фейсбук".


"Резултатът е, че днес българското общество няма защитна стена отляво. И е много лесно да си представим, как на терена нахлува някакво ново, откровено пропутинско, антидемократично и хищно червено чудовище, което да се влее в глутницата на вече нахлулите през разпадналата се стена отдясно", пише още рапърът.

"Общественият интерес изисква в и около БСП да направят избор: дали отсега да започнат да участват в конструкцията на новото чудовище, така щото сетне да реализират лични печалби; или да решат да са отговорни към общото и да рестартират пропадналия проект "европейска лява партия". Отдясно, с всичките си грешки, Реформаторският блок прави второто. Опитва се да възстанови дясната защитна стена. Време е нормалните хора в БСП да си дадат сметка, че не е въпросът да си спасяват личните интереси, а – да обслужат обществения интерес, който е: да имаме автентична лява партия", завършва Мишо Шамара".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване