10/10/14 14:13
(http://pik.bg)

Скандал! БСП скочи на Тома Томов заради Георги Божинов

Скандал! БСП скочи на Тома Томов заради Георги Божинов

Областният съвет на БСП във Враца скочиха на председателя на партия ЕСИ Тома Томов заради негово изказване, че Георги Божинов е виновен за разпада на червените. Представителите на Столетницата изпратиха до медиите декларация, с която застават зад водача на листата във Враца, пише "Трибали".

Ето и пълния текст на декларацията от Областния съвет на БСП – Враца:

Областният съвет на БСП – Враца категорично се разграничава от твърденията и обвиненията на председателя на партия ЕСИ Тома Томов, че Георги Божинов е виновен за разпада на БСП. БСП загуби тези избори, но това не означава, че има разпад. Ние оценяваме по достойнство както и активната предизборна кампания, която провеждаше Георги Божинов като водач на листата, така и работата на останалите кандидати за народни представители. Оценяваме и получения преференциален вот, получен от Тома Томов, но това не може да бъде повод за нападки и необосновани обвинения към когото и да е.

Областният съвет на БСП остро осъжда и се разграничава от действията на Тома Томов за колаборация с други политически партии за кадруване в Общински съвет-Мездра. Ние му задаваме един въпрос – той лоялен коалиционен партньор ли е на БСП или всичко пречупва през лични интереси? 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване