10/14/14 22:14
(http://www.klassa.bg/)

Цирковете на Борисов

 „Знайни и незнайни политолози, псевдоанализатори и политически лидери се упражняваха месеци наред като създаваха внушения за предварителни договорки, задкулисни игри и тайни управления на ГЕРБ с ДПС. Днес станаха ясни всички тези манипулации.“

Това пише в собствения си профил във „Фейсбук“ Бойко Борисов по повод днешните консултации между преговорния екип на ГЕРБ и на ДПС и вчерашните консултации с БСП.

„Аз знам, че те няма да се извинят, защото нямат достойнство за това, те 20 години са участвали в задкулисията, които се опитваха да внушат“, отбелязва лидерът на ГЕРБ.

„В същото време, след преговорите вчера и днес с БСП и ДПС, се вижда, че може да върнем добрия политически тон и да заменим думата „анти“ с „не“. Надявам се, че всички са разбрали, че антиполитиката не носи нищо добро за страната, защото ако не беше тази анти-ГЕРБ коалиция преди 1 година, сега държавата нямаше да е в това състояние“, пише още Борисов.

Днес стана ясно, че президентът Росен Плевнелиев кани в сряда политическите партии и коалиции, които получиха парламентарно представителство на изборите на 5 октомври, на среща по повод предстоящото свикване на 43-ото Народно събрание. Разговорите са за насрочване на дата за Тържественото заседание, с което да бъде открито 43-ото НС.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване