10/16/14 08:04
(http://pik.bg)

Удареният общински съветник: Ще съдя Марешки!

Удареният общински съветник: Ще съдя Марешки!

Костадин Костадинов, общински съветник от ВМРО във Варна, заяви в ефира на ТВ7, че не е имало точно скандал между него и Веселин Марешки.

"Той ме удари пред полицаи. След 5-6 минути го арестуваха. Тук питам - дали държавата ще реагира по адекватен начин или няма. Смятам да го съдя, имам десетки свидетели на случката. В онзи момент не ми мина през ума, че някой може да си позволи такава наглост", каза още той.

Припомняме, че екшънът се е разиграл снощи пред заведението "Варна парадайз" на ул. "Студентска" в морската столица, чиято дейност в последните 5 дни Марешки се опитва да възпрепятства.  Във вторник екип на "Енерго про" дръпна шалтера на заведението, след като бизнесменът и съдружничката на управителя във "Варна парадайз" използваха невалидно пълномощно, за да спрат тока на обекта.

Вечерта наемателят се обърнал за съдействие към общинския съветник Костадин Костадинов, тъй като Марешки отказал да осигури достъп на екипите на "Енерго Про" до помещението с елтаблото и вече втори ден заведението е без ток. "Като отидох на място, Марешки започна да ме снима с телефона си, аз също си извадих телефона и започнах да го снимам. Тогава той се ядоса и ми каза: "Ей сега ще видиш какво ще стане" и ми заби юмрук в лицето пред полицаите", разказа Костадинов.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване