10/17/14 15:27
(http://pik.bg)

Бус, пълен с пътници, се удари с камион на пътя Айтос-Варна

Бус, пълен с пътници, се удари с камион на пътя Айтос-Варна

Микробус, пътуващ по линията Айтос-Варна, катастрофира днес, съобщи "Флагман".

Той е тръгнал в 6.30 от автогарата в Айтос, бил е пълен с пътници. По средата на пътя лек автомобил му е сякъл пътя, микробусът поднесъл. 

Катастрофата е станала в стеснения участък до село Комарево, община Провадия.

Няма пострадали при инцидента с микробус на фирма Минибус транзит по линията Айтос – Варна. Катастрофата е станала в стеснения участък до село Комарево, община Провадия. На опасен завой, който е като тунел, е спрял микробус, който бил с предимство, но решил да пропусне идващите насреща два камиона.

Когато навлиза в завоя, шофьорът на пътническия микробус вижда, че пред него има спряло превозно средство, веднага скача на спирачката, но поради хлъзгавата настилка сутрин, микробусът навлиза в насрещното и се удря в единия камион.

От инцидента няма пострадали хора, всички са се отървали само с огромна уплаха. Пътували са 6 души, които са откарани до Варна. Шофьор на микробуса е бил малкият син на собственика на фирмата, който се върнал с повреденото превозно средство към Айтос.

От удара е счупен фарът на микробуса, огъната е шофьорската врата, а предното стъкло е потрошено.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване