10/18/14 16:20
(http://pik.bg)

Български шофьори на камиони бяха нападнати край Лондон

Български шофьори на камиони бяха нападнати край Лондон

Двама български шофьори на тежкотоварни камиони са били нападнати край Лондон, предаде БНР, съобщава "Фокус". Тази нощ на паркинг край Лондон е имало опит за отвличане на двама български шофьори на тирове към словашка фирма. Един от потърпевшите разказва пред медията, че непознати лица са нахлули в камионите , крещейки: „Полиция! Никой да не мърда!”. След което българите са били изкарани от камините, документите и телефоните им – взети. Нападателите са направили отпит да отвлекат камионите. БНР съобщава, позовавайки се на Министерство на външните работи, че нападателите са арестувани и са отведени в полицейския участък в Кент.

Един от българските граждани се е почувствал зле, като веднага му е оказана медицинска помощ, прегледан е и е освободен от болницата. Двамата български граждани също се намират в участъка в Кент, където протичат разпити и местната полиция разследва случая. На сънародниците ни е осигурен преводач. Българският консул Мария Ангелиева е там и се е ангажирала с разрешаване на случая. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване