10/18/14 11:35
(http://pik.bg)

Илияна Йотова: Не се притеснявам да кажа, че се провалихме на последните избори

Илияна Йотова: Не се притеснявам да кажа, че се провалихме на последните избори

Трябва да имаме стабилно правителство, което да не бъде зависимо от никого и на което да се даде възможност да работи без никакво ограничение във времето. Това заяви в предаването "Факторът Кошлуков" по TV7 евродепутатът от БСП Илияна Йотова.

Тя подчерта, че няма кабинет, който да е готов да направи тежки реформи, знаейки, че само след година или две ще трябва подаде оставка.

Йотова, която е член на Изпълнителното бюро на БСП, заяви, че депутатите от нейната партия ще работят като една конструктивна опозиция. Те ще подкрепят всички разумни решения на мнозинството. Няма да се държат като ГЕРБ – ще ходят на работа и ще работят, защото трябва да се вземат бързи решения по множество проблеми, допълни Йотова.

Според нея партията има нужда от бърза трансформация. Нямаме много време за промяна – местните избори наближават, а за мен те са най-важните, подчерта гостенката. Тя залага на младите хора, които работят в структурите по места. Не се притеснявам да кажа, че се провалихме на последните избори, но и ситуацията беше тежка. Сега имаме АБВ и партията на Татяна Дончева, която успя да събере 1%. Явно оттук нататък ще се води големият разговор за лявото пространство на България, допълни Йотова. По думите й на този етап Михаил Миков е точният човек за лидер на партията и в следващите години ще е добър председател на левицата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване