10/20/14 22:52
(http://pik.bg)

Убитият с бухалки мъж в Берковица бил жертва на трафиканти на дрога?

Убитият с бухалки мъж в Берковица бил жертва на трафиканти на дрога?

Служител на отдел "Земеделие и гори" в община Берковица бе жестоко пребит с бухалки. Часове след нападението жертвата издъхнала от раните си.

Тежкото престъпление започнало да се разплита, след като в неделя привечер от болницата в Монтана съобщили в полицията, че при тях е настанен пребит 31-годишният Стефан В.

Криминалисти веднага пристигнали и разпитали мъжа. Той им разказал, че бил нападнат и бит с бухалки в апартамент в берковския квартал "Изгрев". Малко по-късно Стефан издъхнал.

По време на разследването полицаите открили апартамента и тримата биячи - Цветан Ч. (27 г.), Георги Н. (20 г.) и Силвестър Д. (24 ч.), и ги арестували. Намерени били и бухалките, с които общинският служител бил пребит. По тях още имало следи от кръв. Според първоначалната версия тримата задържани били замесени в търговия с наркотици и най-вероятно са решили, че Стефан В. им пречи в нелегалния бизнес, пише "Труд".

Затова го примамили в апартамента на единия от тях и часове наред го измъчвали и били. Когато видели, че състоянието на жертвата им е много тежко, биячите го натоварили в автомобил и го изхвърлили край болницата в Монтана.

Единият от задържаните за убийството - Силвестър Д., е бивш граничен полицай. През 2013 г. той бил уволнен за подкуп от 5 евро, взет от румънски шофьор. Според неофициална информация Силвестър бил замесен и в други престъпни схеми.

Убитият Стефан В. имал сърдечни увреждания и бил със свидетелство за инвалидност. От половин година той работел в отдел "Земеделие и гори" в община Берковица.
"Потресени сме от станалото. Стефан беше много тих човек! Не можем да си представим какво общо е имал с тези престъпници!", коментираха негови колеги.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване