10/21/14 19:54
(http://pik.bg)

Нападателят на репортер на Би Ти Ви бе осъден на три месеца затвор

Нападателят на репортер на Би Ти Ви бе осъден на три месеца затвор

Нападателят на репортера на Би Ти Ви Росен Цветков и оператора Любен Кацаров бе осъден на три месеца затвор при първоначален строг режим. Росен Атанасов обаче ще изтърпява ефективна присъда в продължение на месец и половина, тъй като към нея се приспада престоят му в ареста. Това реши съдът в Русе, съобщи bTV.

Екипът на bTV бе нападнат при заснемане на репортаж за телефонни измами във Ветово в началото на септември. Росен Цветков и Любен Кацаров бяха атакувани от близки на измамниците, поставени под домашен арест.

Ромите се нахвърлиха с шамари и ритници върху репортера и неговия оператор и успяха да изкъртят визьора на камерата. По думите на репортера още при пристигането на място екипът се е натъкнал на "невиждана агресия".

Ветово е място, което е емблематично за телефонните измами. Журналистите снимаха репортаж, свързан с нов сценарии, който прилагат мошениците, а именно ситуацията с КТБ, която е ползвана като аргумент за мамене на възрастни хора.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване