10/22/14 11:26
(http://pik.bg)

Бизнесмен натискал готвачка за секс

Бизнесмен натискал готвачка за секс

Дело за сексуален тормоз заведе жена от Пазарджик срещу строителен бос. На първа инстанция Районният съд постанови Иванка Костадинова да получи 2 хиляди лева обезщетение от Владо Узунов.

Преди ден обаче Окръжният отмени акта на колегите си и отхвърли претенциите на жената. Последната дума по казуса ще има Върховният касационен съд.  

Иванка била безработна от дълго време. На 16 юли м. г. кандидатствала по обява за работа, публикувана в сайт от агенция за подбор на персонал. На 22 юли 2013 г. около 8 ч. сутринта лично Узунов се обадил по телефона, като казал на Иванка, че е одобрена.

След няколко дни бизнесменът предложил на жената да пият кафе, за да се опознаят по-добре.  Поставил въпроса директно дали Иванка може "да го обслужи" в сексуален смисъл, като наградата за това била по-добрата работа, която Узунов обещавал. Тормозът продължил, като бизнесменът не спирал да я кани да отидат в спалнята.  

Обяснявал как трябва да рискува, иначе ще я остави в кухнята да си готви. През цялото време я държал за ръцете, опитвал се да я прегръща и целува. Тормозът продължил цели три седмици, като Узунов се възползвал от всяка минута, за да притиска готвачката за отговор с нови обещания за работа и пари.

В края на третата седмица положението станало нетърпимо, бизнесменът станал по-нахален, груб и циничен, като обяснил, че ако не прави каквото иска, от другата седмица тя ще работи само по 3 дни. Жената не издържала и подала жалба в прокуратурата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване