10/22/14 08:06
(http://pik.bg)

Икономист: БНБ не може да спаси сама КТБ

Икономист: БНБ не може да спаси сама КТБ

Трябва да се вярва на реални данни и официални документи. Не вярвам на слуховете, че дупката в КТБ може да се окаже 4 млрд. лева. Това, което липсва в момента е пари. Трябва да се извадят пари, а не идеи. Това каза пред камерите на БНТ икономистът Петър Ганев.

БНБ не може да спаси сама банката, макар че политиката с прессъсобщения е грешна и не искам да защитавам БНБ. Алтернативата е публичен ресурс. За този публичен ресурс трябва да се намесят политиците и да гласуват едно такова решение. Вариантите са отворени, но политиците трябва да вземат решение, каза още Ганев.

Заедно с Ганев гост беше и Борис Михайлов, вложител в КТБ. БНБ извърши престъпление по служба.Всички данни, които излизат в момента и ще излизат, могат да бъдат относителни.

Чуждите одитори са направили оценка към 30 септември. Към 31 октомври данните ще са други.

През цялото време БНБ извърши едно престъпление като мълчеше. В четвъртък правим национален протест пред Президентството. Всички прехвърлят вината на политиците, а нещата не стоят точно така, допълни Михайлов.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване