10/22/14 12:18
(http://pik.bg)

Приключва реконструкцията на път за 1 милион лева във Видинско

Приключва реконструкцията на път за 1 милион лева във Видинско

Приключва реконструкцията на пътя за село Гюргич, община Ружинци. Областният управител на Видин инж. Кръстьо Спасов провери работата на обекта, финансиран с 1 милион лева по публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”.

Изпълнени са всички възложени по проекта дейности – положена е нова асфалтова настилка, изграден е нов водосток и са поставени бетонови бордюри в селото. В момента с каменна фракция се стабилизират пътните банкети. Очаква се до края на октомври обектът да бъде напълно завършен.

Реконструкцията на пътя за Гюргич е 13-ият успешно завършен общински проект на територията на област Видин, финансиран със средства от държавния бюджет за 2014 г., отчита областният управител инж. Кръстьо Спасов, който наблюдава и контролира изпълнението на правителствената инвестиционна програма в региона.

Единственият все още незавършен обект е основният ремонт на надлеза над железопътната линия по булевард „Панония” във Видин.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване