10/22/14 05:00
(http://www.klassa.bg/)

Свидетел уличи Цветан Василев в манипулация

 Един от основните свидетели по делото срещу мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев ­ Бисер Лазов, уличи сайтове и самия него в грандиозна манипулация.

 

Лазов, който е бивша дясна ръка на Василев и в момента защитен свидетел по досъдебното производство срещу него за източването на близо 206 млн. лв. от поставения под спецнадзор трезор, разпространи вчера вечерта отворено писмо до медиите. Поводът бе, че по-рано през деня в сайтове, първият от които factor.bg, бе тиражирано писмо, представено за негово. С „творението” в устата на Лазов се вкарват твърдения, че бил принуден от депутата от ДПС Делян Пеевски да дава показания срещу Василев. Явно шокиран от тиражираното, в отговор Лазов заяви, че никога не е съставял или подписвал подобен документ, както и че въпросното писмо е „грозен фалшификат и манипулация, чието авторство най-вероятно изхожда от Цветан Василев или от неговите приближени”. Той настоя материалът да бъде премахнат от сайта factor.bg. „Настоявам също така при поява на какъвто и да било документ, изхождащ от мен, да бъда потърсен лично за потвърждаването на неговото авторство, както изисква сериозната журналистика”, пише още свидетелят срещу Василев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване