10/23/14 06:20
(http://www.klassa.bg/)

Барак Обама в любовен триъгълник

 Американският президент Барак Обама за няколко мига стана участник в любовен триъгълник, съобщиха медиите в САЩ. Забавната случка се разиграла по време на гласуването за членове на Конгреса в Чикаго. Обама случайно се озовал край млада цветнокожа дама и докато пускал вота си, край него минал приятелят на момичето и небрежно му подметнал: „Господин президент, не пипайте гаджето ми!”Момичето, на име Ая Купър, изпаднало в състояние на

 

същинско притеснение

 

и взело да се извинява – все пак в ситуацията се оказал замесен не кой да е, а държавният глава. Обама обаче изобщо не се объркал, а спокойно отвърнал - „Изобщо не съм планирал подобно нещо!”и добавил, че Джоунс е пример за братле, което иска да те постави в неудобно положение без причина. Президентът не се задоволил с това и в класически гимназистки стил, без много да му мисли, прегърнал и целунал Ая по бузата. „Сега вече има причина да ревнува”, прошепнал той на ухото на обърканото момиче.

 

Според президента за момичето ще остане забавната история, която да разказва на близките си. Той предположи, че думите й ще бъдат: “Майк е такъв глупак! Но за щастие президентът беше мил, така че всичко е наред.”

 

По-късно пък Ая се оправдаваше пред телевизионните камери. „По бузата, беше само по бузата”, настояваше тя и призова първата дама Мишел Обама да не й се ядосва.

 

В понеделник беше първият ден от

 

ранното гласуване

 

на изборите за членове на Конгреса и президентът даде вота си публично, за да стимулира избирателите на Демократическата партия.

 

Междувременно Мишел Обама демонстрира в Айова, че все пак е запомнила местния демократ Брус Брейли, чието име преди около седмица обърка не повече, не по-малко, а цели седем пъти. След като правилно изрече името на кандидата, мисис Обама предизвика смях в залата, като обясни, че често й се случва да бърка имена и дори понякога, когато иска да извика съпруга си Барак, вика кучето Бо.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване