10/23/14 20:44
(http://www.klassa.bg/)

Премиерната поредица „Промиване на мозъци с магия” по Discovery Channel

 Новата поредица Промиване на мозъци с магия” води зрителите на завладяващо пътуване, за да разкрие тайните на човешкия ум. От 24-и октомври, 22:00 ч. по Discovery Channel започва изследване на най-познатата, подвеждаща и любопитна тема в света - самите нас. 10 епизода ще разгледат нашето поведение, уязвимост и вродено желание да бъдем манипулирани - без значение колко неподвластни си мислим, че сме.

Четиримата невероятни водещи са експертите - Алексис Конран, майсторът на манипулацията, известен с ролята си в хитовия сериал на BBC „Истински измамници; единствената жена в екипа - чаровната Лив Бойри - световно известен играч на покер с диплома по физика; Люис ле Вал, специалист по хипноза и четене на мисли; и Пийт Уордел, считан за един от експертите с най-ловки ръце в света. Невероятната четворка ще приложи хитри психологически трикове и брилянтна манипулация на съзнанието върху нищо неподозиращи хора, за да ги накара да вършат неща, които никога не са представяли, че ще могат. Специалистите ще разбулят шокиращата истина, че никои от нас не е в състояние да се контролира напълно. Вижте как мъж напълно забравя годеницата си, как Алекс убеждава непознати да му дадат ключовете от колата си и как 104-килограмов боксьор не е в състояние да счупи чаша от стиропор.

 

Поредицата умело комбинира забавлението с психологията, предоставяйки на зрителите изумителни разкрития за силата на манипулацията. В първия епизод на шоуто Лив и Люис превръщат силен мъж немощно от дете. В същия епизод разбираме и защо минувачи пръскат с лютив спрей непознат човек и как Алекс шокира купувачи, продавайки им дрехи на покойник.

 

Един от водещите, Алексис Конран е изключително популярен с участието си в хитовия сериал „Истински измамници” по BBC. Той превръща света на измамата във форма на изкуство и е признат като изключително талантлив артист и човек, с когото не бихте искали да играете карти. Алексис е роден в Париж, но израства в Атина. Едва 16-годишен той заминава за Лондон, за да учи актьорско майсторство. Дипломира се в Академията за музикално и драматично изкуство в Лондон. Алексис започва кариерата си като актьор, но следва желанието си да учи за изкуството на магията. Докато работи три години като професионален фокусник, той специализира в областта на манипулацията с карти. Известният илюзионист продължава кариерата си като забавлява знаменитости на екзотични частни партита по целия свят. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване