10/23/14 11:18
(http://pik.bg)

Съдят бургаския нервак, нападнал с бухалка автобус на градския транспорт

Съдят бургаския нервак, нападнал с бухалка автобус на градския транспорт

36-годишният Тодор Тодоров от Бургас ще бъде изправен пред съда за хулиганска проява, извършена вечерта в сряда, пише "24 часа".

 Тодоров е засякъл в БМВ-то си градски автобус  по линията 211 близо до началната спирка в ж.к. "Меден рудник".  След това изскочил ядосан от колата и с юмрук счупил страничното стъкло, опитвайки се да удари водача на рейса.  Това му се е видяло малко, върнал се е  при колата си, откъдето извадил бухалка и заплашително я размахал.

 От община Бургас рапространиха съобщение, в което местната администрация настоява да се потърси наказателна отговорност на  гражданина, нанесъл материални щети на автобуса и отправил заплахи към неговия шофьор.

 Тодоров е издирен веднага  след като водачът на автобуса е записал номера на колата и е подал сигнал на спешния телефон 112.

 Община Бургас също  ще търси отговорност от извършителя на деянието за нанесените материални щети и за нападение над длъжностно лице по време на изпълнение на служебните му задължения, допълват от местната администрация.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване