10/24/14 16:40
(http://pik.bg)

БСП-Район "Витоша" се обявиха против коалиция с ГЕРБ

БСП-Район "Витоша" се обявиха против коалиция с ГЕРБ

БСП – Район „Витоша“ се обявиха категорично против каквато и да е форма на коалиране с политическа партия ГЕРБ. Това се казва в декларация на БСП- Район „Витоша“, съобщи "Фокус".

В текста се посочва, че от БСП- Район „Витоша“ смятат, че няма абсолютно никакви идеологически и морални основания за подобно взаимодействие с политическо формирование. Те определят ПП ГЕРБ като най-големия идеен опонент на БСП и смятат, че превръщане на БСП в патерица на ГЕРБ е с цел реализация на личните амбиции на определени партийни ръководители замаскирани с лозунги за политически зряло поведение и национална отговорност. От БСП- Район „Витоша“ заявяват, че твърдо подкрепят на само запазването на преференциалния вот, чието въвеждане беше първата значима крачка в правилната посока на развитие на изборното законодателство, но и по-нататъшното му засилване, например чрез премахване на привилегията на водача на листата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване