10/24/14 10:44
(http://pik.bg)

Любовницата на Лукарски: В назначението ми нямаше политически нюанс

Любовницата на Лукарски: В назначението ми нямаше политически нюанс

„В назначението ми нямаше политически нюанс. Бях съветник в кабинета на вицепремиера Илиана Цанова, а в нейния ресор е Държавната агенция за българите в чужбина”, каза в „Здравей, България” по Нова телевизия Ива Йорданова, която се отказа от поста зам.-председател на Агенцията.

"По случайност от общи познати разбрах, че г-жа Цанова сондира за кандидатури за политическия си кабинет и сама пратих сивито си по Фейсбук. Живеем в свят, в който всичко е на един клик разстояние. Заявих готовност да помагам, както навремето започнах като доброволец в президентската кампания на Меглена Кунева", обясни Йорданова назначението като съветник в политическия кабинет на вицепремиера. Тя допълни, че заради интимната си връзка с лидера на СДС Божидар Лукарски се е отказала от всички постове в партията на Кунева "България на гражданите", както и от възможността да се кандидатира за депутат. 

Тя сподели още, че има две висши образования – едното е от Бъркли в САЩ, а другото Военната академия в София по специалност „Национална сигурност и фокус върху кризисния мениджмънт”. „Имам и дипломна работа в сферата на социалните мрежи и гражданското общество. Стажувала съм в ООН”, каза още тя. На въпроса на Виктор Николаев дали има професионален опит като съветник, 30-годишната Ива отвърна: "Разбира се, че имам такъв трудов стаж. Работила съм в "Хюлет-пакард", във "Файзер", от четири години съм в политиката."

Йорданова изгледа 10 секунди от участието си като танцьорка в "Шоуто на Слави" и победоносно обяви: "Както виждате пилон няма!" "Всичко е въпрос на манипулация и начин, по който се представят нещата", каза още жената до Лукарски по повод изявата си в "Умна и красива". 

„Не съм назначена с връзки и не съм избягала от конкурс. Позицията зам. директор "Българи в чужбина" се заема след назначение от министър-председателя, по предложение на ресорния министър ", категорична беше тя на финала.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване