10/24/14 07:51
(http://pik.bg)

Мая Манолова дарява Илияна Йотова със сини перли

Мая Манолова дарява Илияна Йотова със сини перли

Евродепутатката Илияна Йотова ще грее довечера на юбилейното си парти. Тя ще получи сини бутикови перли от съпартийците си Мая Манолова и Ангел Найденов, пише "Стандарт". Огнената Илияна събира приятели и колеги в елитен ресторант в полите на Витоша. Лидерът на столетницата Михаил Миков, говорителят на НС на БСП Атанас Мерджанов, както и шефката на контролната комисия Мая Манолова са сред гостите по линия на "Позитано" 20. Йотова ще вдигне тостове и с близки бойни другари и от БНТ.

Пламенната социалистка е готова и с веселата история за партито. Оказало се, че Йотова изстреляла поканите по протокол две седмици преди празника, за да може гостите да предвидят ангажиментите си. Самата тя подредила задачите си в Европарламента така, че да е в София навръх празника заедно с най-близките си. 

В следизборната суматоха обаче се оказало, че Манолова неволно отбелязала в календара предния петък. Така в уречения час, но седмица по-рано, Мая и половинката й - Ангел Найденов, били в заведението с букети и подарък. Социалисти от София до Брюксел искрено се забавлявали с неволната грешка, която била наречена "генерална репетиция" за купона на Йотова, тъй като по това време евродепутатката била в Брюксел. Манолова и Найденов пък си устроили светкавично романтична вечеря. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване