10/25/14 15:05
(http://pik.bg)

Затварят пътен възел "Юг", хора в беда по Черноморието (видео)

Затварят пътен възел "Юг", хора в беда по Черноморието (видео)
Спасителни екипи са евакуирали момиче-инвалид от дома му в бургаското село Извор, издирват овчар в района на прелелия язовир в село Маринка, пише Флагман.
„Много вода има навсякъде, реки наводняват всичко. Ужас е, нищо не се вижда”, казаха местни жители, които участват в спасителните акции. Овчарят е бил  заедно със стадото си в нивите, които са наводнени от прелелия язовир.
Екипи на пожарната са спасили и момиче-инвалид от село Извор, което е било трудно подвижно. Обадило се на тел. 112, че е само вкъщи и водата се надига и няма как да излезе от дома си. Незабавно е евакуирано.
Пътен възел Юг, който свързва Бургас с Южното Черноморие и Малко Търново ще бъде затворен  всеки момент. Причина за това е, че водата е заляла и пътното платно до местността Пода.
Сериозно е нивото на водата и в района на Капчето (пътят за "Меден рудник"). Там има закъсали автомобили, а екипи се опитват да ги измъкнат от водата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване