10/25/14 09:11
(http://pik.bg)

Пороен дъжд блокира движението по пътищата в Пловдив

Пороен дъжд блокира движението по пътищата в Пловдив

Интензивен е трафикът в Пловдив, предаде „Фокус”.

Пътните настилки са мокри и хлъзгави. Движението е затруднено от интензивните валежи в града. Задръствания се образуват по булевардите "Цар Борис Трети Обединител", "Руски", "България" и "Източен". Задръствания има и в участъците, където се извършват ремонтни дейности. Продължават ремонтите по редица пътни участъци в Пловдив.

Затворено до 30 октомври остава северното платно на бул. ''Пещерско шосе'' в участъка от ул."Царевец" до ул."Явор". До 26 октомври е затворено южното платно на бул."Христо Ботев", в отсечката между ул."Любен Каравелов" и кръстовището с Централна гара. До 3 ноември продължава ремонтът на бул. "Македония", в участъка от ул. "Даме Груев" до бул. "Никола Вапцаров".

В областта, временно ограничение на движението за товарни превозни средства има по пътя Троян-Кърнаре поради обилен снеговалеж, съобщи дежурен в ОПУ. Ограничение на движението има и по пътя Пловдив-Лилково, след Плочник към разклона за Ситово, заради нападали по пътното платно дървета. Движението е затруднено и от обилни снеговалежи.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване