10/27/14 07:30
(http://pik.bg)

Добри новини! Температурите започват да се покачват от днес, валежите спират

Добри новини! Температурите започват да се покачват от днес, валежите спират

След като зимата дойде за кратко през уикенда, през следващите дни живакът ще тръгне нагоре, а валежите от сняг ще спрат. Първите дни на ноември ще дойдат със слънце, след което не е изключено да се радваме и на циганско лято, прогнозират синоптиците.

През следващите дни обаче в сутрешните часове ще остане студено, като температурите ще са под нулата. Максималните температури от днес до сряда в по-голямата част от страната ще са между 5-10 градуса. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) – БАН, съобщава "Монитор". Валежи от дъжд са възможни само в източната част на страната. В четвъртък и петък живакът ще скочи с още градус-два и максималните температури ще са около 12-13 градуса.

В Южна България обаче ще има увеличение на облачността и слаби превалявания не са изключени. Следващият уикенд ще ни радва с топло и сухо време с повече слънце.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване