10/27/14 22:18
(http://pik.bg)

Куриоз! Апаш прави подаръци с откраднати вещи

Куриоз! Апаш прави подаръци с откраднати вещи

Бандит разбил мазето на свой съсед, след което раздал откраднатите вещи на други комшии, съобщиха от полицията във Враца. 

Вчера С.С. от Мездра се оплакал в районното полицейско управление в града, че през изминалата седмица някой отмъкнал два метални капаци от прозорците на мазе, прилежащо към апартамента му. Апашът проникнал през незаключен прозорец в помещението и задигнал множество вещи, съхранявани там – електрическа сокоизстисквачка, сервизи за хранене и кафе, кафе машина, различни подаръци и други вещи на обща стойност около 800 лева, пише tribali.info. 

След проведено разследване е установено, че извършител на кражбата е съсед на тъжителя - И.В. Към момента той се укрива от органите на МВР и е обявен за местно издирване. 

Съседът крадец раздал задигнатите вещи на други комшии, разкриха още от полицията. Друг мъж, който живеел в района, след разговор с униформените доброволно предал електрически часовник с панорамна снимка, стъклена бутилка за алкохол-тип „гарафа” в комплект с 6 чаши за алкохол, както и порцеланов сервиз, за кафе, за които станало ясно, че са откраднати от мазето на С.С. Мъжът заявил, че предметите са му били подарени от неговия приятел И.В. 

Освен подаръци, апашът въртял и бизнес с откраднатите вещи. В дома на друг комшия - М.Й., са намерени електрическа сокоизстисквачка, дървена кутия от вино, както и кристална купа за лед, които също са били задигнати от мазето. М.И. заявил на полицейските служители, че ги купил от И.В. за 10 лева. Той разказал също така, че преди няколко дни е бил помолен от него да превози с личния си автомобил метални капаци от прозорци до пункта за вторични суровини, където са били продадени.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване