10/30/14 11:40
(http://pik.bg)

Ад! Италианец отвя пешеходец в Стара Загора, дъждът го заслепил

Ад! Италианец отвя пешеходец в Стара Загора, дъждът го заслепил

43-годишен пешеходец получи комоцио и шийни травми, след като е блъснат в Стара Загора от 72-годишен италианец, постоянно пребиваващ у нас.

Инцидентът станал на 29 октомври около 18:20 ч.

Чужденецът си карал "Рено Меган" по бул. „Патриарх Евтимий” в посока север. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (намалена видимост и интензивно движение) водачът удря пресичащия пътното платно 43-годишен мъж от Стара Загора, съобщиха от ОДМВР в града.

От удара пешеходецът пада на пътното платно, след което е откаран и настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора с комоцио и шийни травми. Пробата на водача за употребата на алкохол е отрицателна. Пешеходецът не е тестван поради здравословното му състояние.

Малко по-рано същия ден, около 17:10 ч по бул. „Славянски” в Стара Загора т.а. „Форд Транзит”, управляван от 33-годишен старозагорец пак заарди високата скорост в дъжда, не спира пред пешеходна пътека и блъска преминаващия през нея 68-годишен мъж от Стара Загора. От удара пешеходецът пада и получава разкъсно-контузна рана в областта на главата и комоцио. Откаран и настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

Пробата на водача за употребата на алкохол е отрицателна. На пешеходеца е взета кръвна проба за анализ.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване