10/30/14 09:02
(http://pik.bg)

Борисов: Преговорите с Реформаторския блок продължават денонощно, със сигурност не искам Слави Бинев за партньор

Борисов: Преговорите с Реформаторския блок продължават денонощно, със сигурност не искам Слави Бинев за партньор

Не съм чул от Патриотичния фронт да казват, че нямам гръбнакТова каза на влизане в парламента в отговор на въпрос на БНТ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той поясни, че е чул обаче сутринта Слави Бинев и допълни: "Със сигурност не искам Слави Бинев за партньор".

Попитан дали преговорите с Реформаторския блок за съставяне на правителство продължават, Борисов заяви: "Продължават денонощно".

В интервю за "Труд", попитан остава ли опцията ГЕРБ да предложи кабинет, каквото и да се случи в следващите дни, Борисов не изключи никакви варианти и усилията да има правителство продължават. "Ако не - отиваме на избори. Аз показах, че съм готов да поема всякаква отговорност, готов съм да жертвам партията дори, за да има правителство и стабилност".

"Оставям Реформаторите да си вземат решенията, диалогичен съм, запазвам спокойствие, пратил съм да преговарят най-диалогичните десни хора от ГЕРБ - Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Менда Стоянова. Продължаваме да работим и в четвъртък, и в петък, и в събота, и в неделя", допълни той.

На влизане в Народното събрание. шефката на парламента Цецка Цачева поясни, че много се надява да бъде съставено правителство.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване