10/30/14 12:04
(http://pik.bg)

Маратон с маски за Хелоуин в Разград

Маратон с маски за Хелоуин в Разград

Бегачи с костюми и маски с тиквени фенери в ръце ще обикалят улиците на Разград в нощта срещу Хелоуин. Маскарадът се организира от местния клуб за приключенски спортове "Зелена стъпка", който в последната година набира голяма популярност в града, информира "standartnews.com

Организаторите призовават участниците да се дегизират със забавни, а не стряскащи костюми, за да не плашат, а развеселяват публиката. "Маскирайте се подобаващо и знайте, че от начина, по който се облечете, зависи каква енергия към вас ще привлечете", призова съмишлениците си идеологът на "Зелена стъпка" Христо Христов, спортен инструктор и рапър, признат за най-секси веган на Европа за 2011 година.

400 души на възраст от 7 до 63 години са потвърдили вече във Фейсбук, че ще се включат в карнавалното шествие. То ще тръгне от 18,30 часа в петък от площад "Момина чешма" в града и ще продължи до късните часове на Хелоуин.

Това е третата масова проява, организирана от клуба "Зелена стъпка" в Разград през тази година. На Великденското надбягване, състояло се през април, се включиха десетки природолюбители. Сред тях имаше бащи с колички, които тичаха заедно с бебетата си.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване