10/30/14 11:01
(http://pik.bg)

Пострадалите в Аспарухово ще получат пакети с храни по Коледните празници

Пострадалите в Аспарухово ще получат пакети с храни по Коледните празници

Пострадалите от наводнението във варненския кв. „Аспарухово” ще получат по Коледните празници пакети с храни, осигурени от кампанията на БЧК „Заедно на Коледа”. Това каза за Радио „Фокус” – Варна Милена Сиракова, от червенокръстката организация.

Тя посочи че акцията се провежда ежегодно във Варна. В нея са включени социално слаби, самотно живеещи и други граждани, на които се раздават хранителни пакети. Сиракова посочи, че тази година акцентът на кампанията ще падне върху хората пострадали от наводнението през месец юни в кв. „Аспарухово”.

Към момента все още не е ясен точният брой на хората, на които ще бъдат раздадени пакети, като списъкът ще бъде изготвен до началото на месец декември. Пакетите включват основните хранителни продукти, сред които варива, олио, брашно, спагети и др. Освен това за хората в неравностойно положение ще се проведе и спектакъл организиран от БЧК и други социални институции в града.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване