10/31/14 08:47
(http://pik.bg)

Кадиев: Хората със заплати до 2200 лева ще бъдат по-добре при нашия вариант на данъчно облагане

Кадиев: Хората със заплати до 2200 лева ще бъдат по-добре при нашия вариант на данъчно облагане

Хората със заплати до 2200 лева ще бъдат по-добре при нашия вариант на данъчно облагане, каза Георги Кадиев, БСП, в интервю за предаването „Добро утро, България“ на ТВ7.

Според него повдигането отново на въпроса за отмяна на плоския данък от страна на БСП ще предизвика дебат за справедливото данъчно облагане с оглед на хората с ниски доходи. Кадиев смята, че този дебат е необходим, въпреки че е убеден, че предложението няма да мине в сегашната конфигурация на парламента. На въпрос на водещия защо БСП се е оказала в една лодка с Реформаторския блок относно това как да се реши проблемът с КТБ, Георги Кадиев каза, че проблемът не е ляв или десен и съответно няма нищо ненормално в това различни партии от различни политически семейства да се окажат в една лодка. „ГЕРБ целят два ефекта от този мъртвороден законопроект – да кажат на хората, които има депозити над 100 хиляди евро, ето ние опитахме, дадохме възможност да се оздрави, дадохме възможност да дойдат инвеститори, не стана, а втората възможност е цената, която плащат към ДПС за 300 дни подкрепа за правителството,“ каза още депутатът от БСП.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване